Hotellsøk Amsterdam

  Til hovedsiden HOTELL HEM

Fra kr 254,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom. HOTELL TULIP INN

Fra kr 265,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom. HOTELL CITY GARDEN

Fra kr 591,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom. 

Vår hotellanbefaling i Amsterdam:

GRAND HOTEL AMRATH AMSTERDAMBeliggenhet

Dette hotellet ligger i sentrum av Amsterdam. I nærheten finner du også Openbare Bibliotheek Amsterdam, Sint Nicolaaskerk og Nieuwmarkt-plassen. Ikke langt unna finner du også Oude Kerk og Dam-plassen.

Hotellfasiliteter

Grand Hotel Amrath Amsterdam har treningssenter, innendørsbasseng, boblebad, steamrom og badstue. Dette 5-stjerners Amsterdam-hotellet tilbyr spatjenester. Forretningsfasiliteter ved dette 5-stjerners hotellet inkluderer gratis trådløs Internett-tilgang, møterom for små grupper og forretningstjenester. Grand Hotel Amrath Amsterdam har en restaurant og en bar/salong. Hotellet tilbyr roomservice hele døgnet. Dette hotellet har transport til og fra flyplassen (tilleggsgebyr). Rom for tilstelninger på dette 5-stjerners hotellet består av konferanserom og selskapslokale. Personalet kan ordne med renseri. Tilleggsfasiliteter inkluderer treningsstudio, betjent parkering og resepsjonsskranke.

Gjesterom

Grand Hotel Amrath Amsterdam har 165 gjesterom. Gjesterommene har parabol. Gjesterommene har gratis trådløs Internett-tilgang, telefon med direkte oppringning, gratis aviser og safe på rommet. Sengene har toppkvalitets sengetøy. Gjesterommene har kaffetrakter/tekoker og gratis vann på flasker. Baderommene har badekåper, designertoalettartikler, sminkespeil og hårføner. Andre fasiliteter er klimaanlegg, minibar og tøfler. strykejern/-brett, hypoallergenisk sengetøy og ekstra håndklær/sengetøy er fasiliteter som tilbys på forespørsel. Sengeoppredningstjenester er tilgjengelig om natten.

Booking

Les mer om hotellet / booking

Hotell Amsterdam

Søk blant samtlige hotell i Amsterdam her...

Bestill et hotell i Amsterdam hos oss og få spesiell internett pris med prisgaranti. Hos oss finner du et rikelig utvalg av hotell i Amsterdam. Se bilder av samtlige hotell i Amsterdam. Les fyldige beskrivelser av alle hotellene i Amsterdam. Enkel og sikker bestilling av hotell online. Amsterdam er en av våre mest populære destinasjoner. Vi har gjort avtale med en av markedets ledende aktører innnen hotellbooking. Dette kommer deg til gode gjennom spesielt rabatterte hotellnettpriser i Amsterdam. Ved hjelp av våre søkeverktøy vil du lett finne hotellet i Amsterdam som passer best for deg.Nøkkelord for denne siden:

Hotell Amsterdam

hoteller i Amsterdam

Hotellbooking Amsterdam

Rimelige hoteller Amsterdam
Web site and all contents © Copyright Ferieformidleren.no 2010, All rights reserved.
Free website templates