Hotellsøk København

  Til hovedsiden
 HOTELL ABSALON

Fra kr 507,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 HOTELL CABINN CITY

Fra kr 711,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 HOTELL SAVOY

Fra kr 841,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 

Vår hotellanbefaling i København:

MARIOTT COPENHAGENBeliggenhet

Dette hotellet med spa i København ligger praktisk til i Tivoli-området. I området finner du også Ny Carlsberg Glyptotek, Danmarks nasjonalmuseum og Dansk designsenter. Ikke langt unna finner du også Christianborg slott og Thorvaldsens Museum.

Hotellfasiliteter

Marriott Copenhagen har treningssenter, steamrom, badstue og treningsstudio. Dette 5-stjerners København-hotellet tilbyr massasje- og behandlingsrom, spatjenester og skjønnhetspleie. Forretningsfasiliteter ved dette 5-stjerners hotellet inkluderer forretningssenter, trådløs Internett-tilgang, møterom for små grupper og forretningstjenester. Marriott Copenhagen har en restaurant og en bar/salong. Hotellet tilbyr roomservice hele døgnet. Dette hotellet har transport til og fra flyplassen (tilleggsgebyr). Rom for tilstelninger består av ballsal, utstillingsområde, konferanserom og selskapslokale. Personalet kan ordne med bryllupstjenester, bevertning ved arrangement, renseri og turassistanse. Tilleggsfasiliteter inkluderer resepsjonsskranke, flerspråklig personale og gavebutikk/kiosk.

Gjesterom

Marriott Copenhagen har 395 gjesterom. Gjesterommene har parabol og betal-TV. Gjesterommene har safe på rommet og telefon med flere linjer med talepost. Baderommene har kombinert dusj/badekar, telefon, badevekt og designertoalettartikler. Andre fasiliteter er separat sitteområde, klimaanlegg og minibar. hypoallergenisk sengetøy og telefonvekking er fasiliteter som tilbys på forespørsel. Rengjøring tilbys.Barneseng (babyseng) er tilgjengelig.

Booking

Les mer om hotellet / booking
Hotell København

Søk blant samtlige hotell i København her...

Bestill et hotell i København hos oss og få spesiell internett pris med prisgaranti. Hos oss finner du et rikelig utvalg av hotell i København. Se bilder av samtlige hotell i København. Les fyldige beskrivelser av alle hotellene i København. Enkel og sikker bestilling av hotell online. København er en av våre mest populære destinasjoner. Vi har gjort avtale med en av markedets ledende aktører innnen hotellbooking. Dette kommer deg til gode gjennom spesielt rabatterte hotellnettpriser i København. Ved hjelp av våre søkeverktøy vil du lett finne hotellet i København som passer best for deg.Nøkkelord for denne siden:

Hotell København

hoteller i København

Hotellbooking København

Rimelige hoteller København


Web site and all contents © Copyright Ferieformidleren.no 2010, All rights reserved.
Free website templates