Hotellsøk London

  Til hovedsiden
 HOTEL GARDEN VIEW

Fra kr 402,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 HOTEL COPTHORNE

Fra kr 1086,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 HOTEL RUSSELL

Fra kr 1595,- pr natt for 2 personer i dobbeltrom.


 

Vår hotellanbefaling i London:

HILTON LONDON PARK LANEBeliggenhet

Dette hotellet ligger i sentrum i London. I nærheten finner du også Apsley House, Hyde Park Corner og Wellington Arch. Ikke langt unna finner du også Buckingham Palace og St. James Park.

Hotellfasiliteter

Hilton London Park Lane har treningssenter, steamrom, badstue og treningsstudio. Dette 5.0-stjerners London-hotellet tilbyr massasje- og behandlingsrom, frisørsalong og spatjenester. Forretningsfasiliteter ved dette 5-stjerners hotellet inkluderer forretningssenter, trådløs Internett-tilgang, møterom for små grupper og forretningstjenester. Hilton London Park Lane har en restaurant, en bar/salong og kaffebar/kafé. Hotellet tilbyr roomservice hele døgnet. Rom for tilstelninger består av ballsal, utstillingsområde, konferanserom og selskapslokale. Personalet kan ordne med bryllupstjenester, bevertning ved arrangement, renseri og turassistanse. Tilleggsfasiliteter inkluderer betjent parkering, resepsjonsskranke og flerspråklig personale.

Gjesterom

Hilton London Park Lane har 453 gjesterom. Gjesterommene har parabol og betal-TV. Gjesterommene har gratis aviser, safe på rommet og telefon med direkte oppringning med talepost. Sengene har toppkvalitets sengetøy. Gjesterommene har kaffetrakter/tekoker. Baderommene har telefon, designertoalettartikler, bidet og sminkespeil. Andre fasiliteter er separat sitteområde, klimaanlegg og minibar. hypoallergenisk sengetøy og telefonvekking er fasiliteter som tilbys på forespørsel. Rengjøring tilbys.Barneseng (babyseng) er tilgjengelig.

Booking

Les mer om hotellet / booking
Hotell London

Søk blant samtlige hotell i London her...

Bestill et hotell i London hos oss og få spesiell internett pris med prisgaranti. Hos oss finner du et rikelig utvalg av hotell i London. Se bilder av samtlige hotell i London. Les fyldige beskrivelser av alle hotellene i London. Enkel og sikker bestilling av hotell online. London er en av våre mest populære destinasjoner. Vi har gjort avtale med en av markedets ledende aktører innnen hotellbooking. Dette kommer deg til gode gjennom spesielt rabatterte hotellnettpriser i London. Ved hjelp av våre søkeverktøy vil du lett finne hotellet i London som passer best for deg.Nøkkelord for denne siden:

Hotell London

hoteller i London

Hotellbooking London

Rimelige hoteller London


Web site and all contents © Copyright Ferieformidleren.no 2010, All rights reserved.
Free website templates